Islam en Jodenhaat gaan hand in hand

Door: The Edgy Veggie – Jodenhaat is in de islamitische wereld wijdverbreid. Antisemitische opvattingen worden er door politici, religieuze leiders, media en scholen verspreid. Met de binnenkomst van honderdduizenden Syriërs stak het monster van de Jodenhaat ook in Duitsland zijn afzichtelijke kop weer op.

Deze week ging het in Berlijn mis toen een 19-jarige Syrische vluchteling met zijn riem los ging op een Israëlische, niet-Joodse, jongeman. Adam Armush, opgevoed door Arabieren, was bij wijze van experiment naar buiten gegaan met een keppeltje op. Zijn vriend had beweerd dat het gevaarlijk was om een keppeltje te dragen op straat en hij  wilde de proef op de som nemen. Dat heeft hij dus geweten. Het keppeltje bracht niets dan bloeddorst naar boven in het door Arabische eer en religieus fanatisme vergiftigde brein van de Syrische tiener.

Dat de Jodenhaat juist in Duitsland weer oplaait, is natuurlijk bijzonder pijnlijk. Zoals we allemaal weten hebben de Duitsers vreselijk hun best gedaan om alle Joden in hun land over de kling te jagen. Dat is ze niet gelukt, maar het scheelde verdomd weinig. Van de 500.000 joden die er voor de oorlog in Duitsland leefden, waren er in 1945 zo’n 15.000 over. Over deutsche Gründlichkeit gesproken.

anti-fascist-2541058_1920.png
Duitsland deed na de Tweede Wereldoorlog heel hard z’n best het meest anti-racistische land ter wereld te worden

Veel Joden vertrokken een paar jaar na de oorlog naar het net opgerichte Israël. Degenen die in Duitsland bleven, hebben er na de oorlog tientallen jaren betrekkelijk ongestoord  kunnen leven. Vervuld van schaamte voor wat ze de Joden hadden aangedaan deed Duitsland namelijk heel hard z’n best om het meest anti-racistische land ter wereld te worden. En dat ging ze goed af. Een beetje te goed, want met het binnenhalen van bijna 1 miljoen vluchtelingen overspeelde Merkel een paar jaar geleden haar hand.

Tot haar schrik vond een betrekkelijk grote groep Duitsers dat Merkel over the top was gegaan. Met als gevolg dat er na de verkiezingen van 2017 voor het eerst sinds 1945 weer een rechtsere partij dan het CDU in het Parlement kwam. Helaas was het kwaad toen reeds geschied. Merkel had haar snode plannen, als een soort ultiem schuldbetoon aan alle slachtoffers van de nazi’s, al uit kunnen voeren.

merkel-2537927_1920
‘Mutti’ Merkel ging volgens veel Duitsers ‘over the top’ met het binnenhalen van bijna 1 miljoen vluchtelingen

Met de binnenkomst van honderdduizenden Syriërs stak ook het afzichtelijke monster van de Jodenhaat weer zijn kop op in Duitsland. Zoals gezegd is Jodenhaat in de Arabische wereld wijdverbreid. Dus ook onder Syriërs. Veel Syriërs hebben niet alleen een hartgrondige hekel aan Joden, ze hebben ook een pervers soort bewondering voor Adolf Hitler. In een artikel uit 2015 in een Duits weekblad viel te lezen dat de helft (!) van de in Berlijn geïnterviewde Syriërs Hitler bewonderde. Mij dunkt dat ze in Duitsland dus met een levensgroot probleem zitten. Al wordt dat door lang niet alle Duitsers onderkend. In een Duitse krant las ik tot mijn grote schrik dat veel lezers de daad van de jonge Syriër die de vermeende Jood met een riem afranselde weliswaar veroordeelden, maar ook las ik dat ze het not done vonden dat de nationaliteit van de dader werd genoemd. Dit zou immers maar discriminatie in de hand werken.

‘Het zit in het hart van de islamitische theologie dat vrede in de wereld pas bereikt zal worden als alle Joden van de aarde zullen zijn weggevaagd.’

Bron: likud.nl

Het zal toch niet gebeuren dat de Joden, 73 jaar na het einde van de Holocaust, weer de gebeten hond worden in Duitsland (en elders in Europa)? Het is te hopen dat de Duitse regering het oprukkende antisemitisme met wortel en tak uitroeit. Maar dat zal nog een hele klus worden, met moslimknuffelaar Merkel aan het roer.

israel-2796929_1920
Alleen in thuisland Israël weten Joden zich echt beschermd tegen de agressie van moslims
Advertenties

7 gedachten over “Islam en Jodenhaat gaan hand in hand

  1. De islam hoort niet in Europa en deze doctrine zal nooit veranderen, vanaf de kinderjaren worden ze al gehersenspoeld met HAAT tegen alle andere geloven die in hun ogen ongelovige zijn !
    Het dhimmitude gedrag van de overheid en de linkse kliek dient te stoppen !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s