Marokkaanse bruidsstoet door Duindorp: niet zo slim

Door: The Edgy Veggie – Het leek een Marokkaans bruidspaar wel een leuk idee om een uur lang luid toeterend met hun bruidsstoet door Duindorp (een wijk in Scheveningen) te rijden. Dat is net zoiets als wanneer Donald Trump besluit om op zijn verjaardag met 100 vrienden de bloemetjes buiten te gaat zetten in Pyongyang; dat moet je niet willen.

Dat je het als Marokkaan zijnde toch perse wilt, met je bruidsstoet door Duindorp rijden, betekent dat je of onwetend bent, of dat je wilt provoceren. Ik ga er zomaar vanuit dat het ’t laatste is. Iedereen in Den Haag en omgeving weet namelijk dat Duindorpers het niet zo hebben op buitenstaanders. Alles wat van buiten komt, wordt met argusogen bekeken, zelfs Scheveningers van buiten Duindorp. Het mag dan ook geen verbazing wekken dat de Duindorpers niet bepaald gecharmeerd waren van de horde arabieren die gisteren hun wijk op stelten kwam zetten.

keijerstraat-326392_1920.jpg
Scheveningen

Dit soort optochten gaan namelijk steevast vergezeld van heel veel herrie en vaak ook vlagvertoon. Ze zijn mij dan ook een doorn in het oog en halen het slechtste in me naar boven. Bij de Duindorpers blijkbaar ook, want die waren de herrie op een gegeven moment spuugzat. Er werden auto’s met eieren bekogeld en naar verluidt werd er zelfs een pot mayonaise door een autoruit gegooid. Mag niet, maar ik vind het wel volkomen begrijpelijk. Als blanke zijnde moet je het namelijk ook niet in je hoofd halen om met vijftig auto’s, toeterend en zwaaiend met de Nederlandse vlag door de Schilderswijk te gaan rijden. Daar krijg je geheid gesodemieter mee. Nadat een arabier een kopstoot uitdeelde, liep het zo uit de hand dat de politie in moest grijpen. Daarna keerde de rust snel terug in Duindorp.

Helemaal niemand, en zeker Duindorp niet, zit te wachten op dit achterlijke geïmporteerde gebruik. Tegen mensen die op deze manier hun huwelijk willen ‘vieren’ zou ik willen zeggen; als je toch niet van plan bent te integreren, verdwijn dan lekker naar het land van je (groot-) ouders en neem je debiele gebruiken en gewoonten met je mee. Een Marokkaans of Turks paspoort hebben jullie al, dus jullie zullen daar van harte welkom zijn. En wij hebben hier weer rust.

 

 

 

 

Advertenties

9 gedachten over “Marokkaanse bruidsstoet door Duindorp: niet zo slim

 1. Hulde Duindorpers, ik ben trots op jullie. Jullie zijn met de juiste Volksgeest een voorbeeld voor heel Nederland. Wat mij betreft mogen de toppertjes uit Duindorp gelijk plaats nemen in de regering. Zeker weten dat we dan in korte tijd weer een Nederland hebben waar we trots op kunnen zijn zoals de tijd toen geluk nog heel gewoon was.

  Like

 2. Inderdaad Hulde aan Duindorpers en weg met die vervloekte moslims en hun lovers zoals die ollongren en Kaag het import tuig van Nederland onder leiding van die moslim Timmermans in Brussel en Natuurlijk Mogherini waarover een Amerikaanse website een heel artikel schreef met onder een foto het volgende commentaar :

  The EU’s chief diplomat, Federica Mogherini, has been collecting air-miles calling on world capitals to demand “commitment” to the “Iran Deal,” as if this were an article of faith in an as-yet undefined religion. Pictured: Mogherini (left) stands with Iranian Foreign Minister Javad Zarif, during her August 2017 visit to Iran. (Image source: European External Action Service/Flickr) . Ja ze was ook kortgeleden bij abbas die een vette cheque kreeg en volgens haar volledig gelijk had in dat Judea en Samaria zgn palestijnse gebieden zijn. Dat “mens” (??) moet terug naar school en is een wereld reizigster van ons belastinggeld. weg er mee

  Like

 3. 😂😂😂 jullie gaan helemaal kapot van binnen en het is bovendien de duindorper die klappen heb gekregen ik snap het wel dat je als tokkie stikjaloers word op marokkaanen met auto’s die je nooit van je leven zal kunnen rijden ik geniet écht van Julie jaloezie als ik dat volk zie voel ik me eigen stukken beter

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s