Badr Hari vecht in broekje van krokodillenleer

Door: The Edgy Veggie – Volgens De Telegraaf vecht Badr Hari vanavond in zijn partij tegen Hesdy Gerges in een kickboksbroekje van krokodillenleer.

Dat de man geen smaak heeft wisten we al een tijdje, maar door het strijdtoneel te betreden in een broekje van krokodillenleer overtreft hij zichzelf. Proleten als deze Badr Hari zouden überhaupt geen podium moeten krijgen, mèt of zonder krokodillenleren broekje. Wat ik me overigens afvraag; zou hij er thuis bijpassende krokodillenlullenleren laarsjes onder dragen?

De kickbokser, die een rolmodel had kunnen worden voor Marokkaanse jongens, deed juist het tegenovergestelde. Hij werd de vleesgeworden bevestiging van de vele vooroordelen die er rondgaan over Marokkanen. De man lijkt crimineel tot op het bot en weigert om te deugen.

Zijn opponent, de Nederlands-Egyptische Hesdy Gerges, is overigens ook bepaald geen boyscout. Hij kreeg 4,5 jaar cel wegens betrokkenheid bij de invoer van 128 kilo cocaïne in Antwerpen. Met dit soort vechters in de ring, blijft er natuurlijk een zweem van criminaliteit rond het kickboksen hangen.

Toch ga ik waarschijnlijk wel even kijken, vanavond op Ziggo. Al was ’t maar om Badr Hari knock out te zien gaan, al acht ik de kans daarop niet heel erg groot.

Update 4 maart: Hesdy heeft het niet gered. De twee genereerden overigens bepaald geen torenhoge kijkcijfers.

Lees ook: Rico Verhoeven: Van deze Badr lig ik niet te draaien in mijn bed

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Badr Hari vecht in broekje van krokodillenleer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s