Mannen, vrouwen en rassen verschillen wel degelijk van elkaar

Door: The Edgy Veggie – Hoewel de Pechtolds en Trudeaus van deze wereld ons graag anders doen willen geloven, bestaan er natuurlijk wel degelijk heel veel verschillen tussen mannen en vrouwen. En tussen rassen.

Beweren dat mannen en vrouwen van elkaar verschillen, staat in onze hypergevoelige hedendaagse maatschappij gelijk aan vloeken in de kerk. Het is not-done om te zeggen. Als je dan ook nog ‘ns beweert dat rassen van elkaar verschillen, is de kans dat je voor neo-nazi uit wordt gemaakt bijzonder groot.

Toch zeg ik het, niet omdat een vrouw minder zou zijn dan een man, maar omdat het eenvoudigweg zo is. Natuurlijk, man en vrouw hebben zat overeenkomsten. Sterker; ze hebben blijkbaar meer overeenkomsten dan verschillen. Vrouwen zijn ook net zo intelligent als mannen (maar mannen en vrouwen gebruiken hun brein ieder wel op hun eigen manier). Toch zul je van een meisje nooit een jongen kunnen maken. Of vice versa. In onze gefeminiseerde samenleving zijn er echter steeds meer mensen die anders beweren. Er zijn tegenwoordig mensen die hun kinderen een genderneutrale opvoeding geven, omdat ze niet willen dat hun kinderen moeten voldoen aan de standaarden die voor jongens en meisjes gelden.

Als je genderneutraal opvoedt, wil je dat je kind zich vrijer kan ontwikkelen en dus niet per se hoeft te voldoen aan de standaarden die er voor jongens of meisjes gelden. Volgens veel pedagogen is het idee van een genderneutrale opvoeding, dat kinderen een eigen persoonlijkheid en karakter ontwikkelen. Dit wordt kinderen vanaf de geboorte opgelegd door de media, hun ouders, vriendjes en familie. Voed je je kind genderneutraal op, dan geef je je kind het gevoel dat alle keuzes die hij of zij maakt, goed zijn. Dit zou kinderen meer opties bieden in de wereld zoals die nu is.

Bron: femme.nl

barbie-doll-2380468_1920.jpg

Nu had je mij als kind een pop kunnen geven, maar geloof me, daar was ik niet mee gaan spelen. Ik was ook niet rond gaan lopen in een roze prinsessenjurk. En touwtjespringen, daar had je me ook niet warm voor kunnen maken. Ik had als jongetje namelijk een onbedwingbare behoefte om te voetballen. En om cowboytje en indiaantje te spelen. En om met m’n blaaspijp pijltjes door openstaande ramen te schieten. En om van alles en nog wat in de fik te steken. Allemaal jongensdingen die ik graag deed. Die deed ik niet omdat ze mij waren aangeleerd door mijn omgeving, nee, dat soort dingen deed ik gewoon gewoon graag. Omdat jongetjes dat over het algemeen nu eenmaal graag doen. Omdat jongetjes nu eenmaal genetisch verschillen van meisjes.

Beweren dat geslachten niet van elkaar verschillen, is klinkklare nonsens. Toch zijn er mensen die dit soort beweringen met droge ogen doen. Beangstigend als je het mij vraagt. Homo’s en lesbiennes worden zo geboren. Dat is niet erg, maar laten we in godsnaam niet zo ver gaan dat we onze jongens en meisjes gaan stimuleren homoseksueel te worden.

VICE interviewde vorig jaar de Zweedse Miranda (30), die haar kind genderneutraal opvoedt. ‘We hebben ons kind een uniseks voornaam gegeven, zodat je niet aan de naam kan afleiden of het een jongen of meisje is. Daarnaast gebruik ik geen ‘hon’ (zij) en ‘han’ (hij) als ik tegen mijn kind praat, maar het genderneutrale ‘hen’. Ik wil dat mijn kind zelf een persoonlijkheid en karakter kan ontwikkelen, en eigen behoeftes en interesses kan ontdekken. Wanneer een kind nog maar een baby is, weet je al die dingen nog niet – en al helemaal niet het gender. Dus dan vul je het maar voor zo’n kind in, en dat vind ik absurd.’

Bron:vice.com

Mannen en vrouwen verschillen wel degelijk van elkaar, lichamelijk en geestelijk. En dat is niet voor niets zo, daar zit een bedoeling achter.

Dezelfde mensen die beweren dat man en vrouw aan elkaar gelijk zijn, beweren ook vaak dat er geen verschillen bestaan tussen de verschillende rassen. Toch zijn die er wel degelijk. Niet alleen qua huidskleur en cultuur verschillen we van elkaar, ook qua  lichaamsbouw, DNA en IQ. Op een genormeerde IQ test scoren in Amerika levende Aziaten gemiddeld 105, Europeanen 100, en Afrikanen tussen de 85 en 90. De echte bollebozen van deze aardkloot zijn te vinden onder de Asjkenazische Joden.

“Met een gemiddelde IQ score tussen 110 en 115 steken  Asjkenazische Joden ver boven het wereldgemiddelde uit. Slechts 0.2% van de wereldbevolking maakt deel uit van deze Joodse groep, maar ze leveren liefst 32% van de Nobelprijswinaars!”

jerusalem-573956_1920.jpg

De verschillende rassen hebben zich in de loop der tienduizenden jaren ieder op hun eigen continent en op hun manier ontwikkeld. Hierdoor zijn er blijkbaar verschillen ontstaan in o.a. IQ en gedrag. Door de vroegere kolonisatie en de hedendaagse globalisering (of mondialisering), verhuizen steeds grotere groepen van het ene ras naar het continent van het andere ras. Dat dit niet altijd zonder problemen blijft, blijkt o.a. uit de nog altijd zwakke economische positie van veel Afro-Amerikanen in de VS (27,5 % van hen leeft in armoede). De vraag is echter; is dit te wijten aan omgevingsfactoren, of hebben ze het wellicht ook een beetje aan zichzelf te wijten?

“Veel onderzoeken laten volgens beide hoogleraren van de universiteit van Tilburg zien dat er verschillen zijn in IQ tussen verschillende volkeren. Hier zijn echter wel een paar kanttekeningen bij te plaatsen. Zo spelen de omgeving, opvoeding en het krijgen van goed onderwijs een belangrijke rol in de mate van intelligentie, die dus kan toenemen wanneer de omgevingsfacotoren gunstig zijn. De IQ uitslag is volgens hoogleraar Van de Vijver daarom moeilijk te interpreten. Volgens hoogleraar Wechters is er te weinig bewijs om te stellen dat intelligentie (en dus IQ) erfelijk is en dus iets te maken zou hebben met ras. De uitspraak van Yernaz Ramautarsing is volgens Van de Vijver dus ‘voorbarig’.”

Bron: eenvandaag.avrotros.nl

Als je, al dan niet vrijwillig, emigreert naar een ander continent, zul je op een gegeven moment moeten integreren. Segregatie kan namelijk een hele hoop problemen opleveren. Kijk naar de vele Afro-Amerikanen in de VS die in een armoedige, kansarme parallelle samenleving vertoeven. Deze mensen zijn zelfs na twee eeuwen nog niet geïntegreerd in de Amerikaanse samenleving.

man-2607312_1920

Het ongebreideld binnenhalen van ‘exoten’ in Europa heeft al tot veel problemen geleid en die problemen zullen zich de komende jaren alleen nog maar verergeren. Als een derde deel van de zwarte Amerikanen in de VS na dik 200 jaar nog steeds moet vechten om ‘erbij te mogen horen’, hoe moet dat dan met de miljoenen moslims die ons continent de laatste jaren hebben overspoeld? Het leeuwendeel van hen hangt een dominant geloof aan en is geenszins van plan te assimileren. Ze zetten het leven wat hun (voor-)ouders in hun land van herkomst leefden hier voort. En daarbij wordt hun door de landelijke- en lokale overheden geen strobreed in de weg gelegd. Er is in Europa de afgelopen honderden jaren niet voor niets tegen de islam gestreden.

Ik ga hier niet lopen verkondigen dat het Aziatische ras superieur is aan het blanke ras. Of dat het blanke ras superieur is aan het zwarte. Ik voel me als blanke man beslist niet meer of beter dan een Aziaat, Afrikaan of Arabier. En ik voel me ook niet beter dan een vrouw. Maar dat neemt niet weg dat we wel degelijk van elkaar verschillen. Deze verschillen ontkennen is net zo dom als jezelf op de borst kloppen vanwege de vermeende superioriteit van je ras.

Nog wat statistieken m.b.t. ras en criminaliteit in de VS:

2005 “The Color of Crime” report

The report The Color of Crime (2005, second expanded edition) by the New Century Foundation states that while the official crime statistics show large racial differences in the United States, there are several problems which tend to cause underestimation of the racial differences. One example being “Whites” sometimes including Hispanics. Another is not adjusting for that the different racial groups differ in population size. The report reviews the more accurate statistics that is available and describes many large differences in crime rates between races. The report also examines the research on possible bias against racial minorities in the justice system and the police and concludes that bias not a significant explanation for the different racial crime rates.[3]

Its major findings were stated as:[3]

 • Blacks are seven times more likely than people of other races to commit murder, and eight times more likely to commit robbery.
 • When Blacks commit crimes of violence, they are nearly three times more likely than non-Blacks to use a gun, and more than twice as likely to use a knife.
 • Hispanics commit violent crimes at roughly three times the white rate, and Asians commit violent crimes at about one quarter the White rate.
 • The single best indicator of violent crime levels in an area is the percentage of the population that is Black and Hispanic.
 • Of the nearly 770,000 violent interracial crimes committed every year involving Blacks and Whites, Blacks commit 85 percent and Whites commit 15 percent.
 • Blacks commit more violent crime against whites than against blacks. Forty-five percent of their victims are white, 43 percent are Black, and 10 percent are Hispanic. When Whites commit violent crime, only three percent of their victims are Black.
 • Blacks are an estimated 39 times more likely to commit a violent crime against a White than vice versa, and 136 times more likely to commit robbery.
 • Blacks are 2.25 times more likely to commit officially-designated hate crimes against whites than vice versa.
 • Only 10 percent of youth gang members are white.
 • Hispanics are 19 times more likely than whites to be members of youth gangs. Blacks are 15 times more likely, and Asians are nine times more likely.
 • Between 1980 and 2003 the US incarceration rate more than tripled, from 139 to 482 per 100,000, and the number of prisoners increased from 320,000 to 1.39 million.
 • Blacks are seven times more likely to be in prison than Whites. Hispanics are three times more likely.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s