Gaat betweter Merkel dan toch eindelijk het veld ruimen?

Door: The Edgy Veggie –  Zou het dan toch eindelijk gaan gebeuren? Gaat de vrouw die verantwoordelijk is voor het binnenhalen van meer dan een miljoen moslims dan toch eindelijk het veld ruimen nadat ze 12 jaar geregeerd heeft? Het zou een zegen zijn voor Duitsland.

Onder haar leiding zijn links en rechts namelijk niet bepaald nader tot elkaar gekomen. Integendeel; door het binnenhalen van honderdduizenden ‘exoten’, heeft ze de verhoudingen in haar land op scherp gesteld. Links en rechts staan lijnrecht tegenover elkaar na Merkels jarenlange desastreuze ‘Wilkommenskultur’. Daar waar uitheemse plant- en diersoorten over het algemeen te vuur en te zwaard bestreden worden, gebeurt met menselijke exoten het tegenovergestelde; ze worden met open armen ontvangen en in de gelegenheid gesteld hun nieuwe thuis te overwoekeren met hun ideologie. Dit gebeurt niet alleen onder Merkels leiding in Duitsland, maar ook in ons land en elders in Europa.

‘Dieren en planten die van nature niet in Europa of in Nederland voorkomen, kunnen uitgroeien tot een plaag en een bedreiging vormen voor de biodiversiteit. Dit zijn ‘invasieve exoten’.

Bron: rijksoverheid.nl

In mijn ogen is Merkel niet de hoofdverantwoordelijke voor het binnenhalen van al deze exoten. Zonder Duits oorlogstrauma had deze massale immigratie namelijk waarschijnlijk nooit plaatsgevonden. Na de tweede wereldoorlog heeft Duitsland tientallen jaren onder een vergrootglas gelegen en dit was Merkels kans om de wereld voor eens en altijd te laten zien dat Duitsland definitief de transformatie had ondergaan van nazistaat naar hippiebolwerk; alles en iedereen is welkom en leeft in vrede naast en met elkaar. Vrijheid, blijheid, gelijkheid; ‘alle Menschen werden Brüder‘.

Maar in de ogen van de ‘broeders’ (en ‘zusters’) die Merkel heeft binnengehaald,  ben je alleen maar gelijk wanneer je, net als zij, moslim bent. Al het andere is minderwaardig en zal onderworpen moeten worden. Om de parallel tussen exotische plant- en diersoorten en asielzoekers uit moslimlanden nog even door te trekken;

‘Exoten zijn planten en dieren die oorspronkelijk niet in Nederland of Europa voorkomen. Mensen hebben deze planten en dieren ingevoerd, of ze zijn ‘meegelift’ met schepen of auto’s. Vaak hebben exoten geen natuurlijke vijanden waardoor hun aantal snel kan groeien. Sommige exoten groeien uit tot een plaag. Dit zijn zogenoemde invasieve exoten’.

Bron: rijksoverheid.nl

Laten we hopen dat Duitsland snel verlost wordt van deze betweter. Als zij aan kan blijven, zal zij namelijk onverminderd doorgaan met het omvolken van haar land.

Advertenties

Een gedachte over “Gaat betweter Merkel dan toch eindelijk het veld ruimen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s