Kickbokser Jamal spuugt Rico Verhoeven in zijn gezicht: ‘Ik sla z’n kop eraf’

Door: Rob Aarts – Rico Verhoeven is vastberaden om zaterdag 9 december op het Glory-gala revanche te nemen op rivaal Jamal Ben Saddik. De Marokkaanse Belg was in 2011 nog te sterk voor Verhoeven, maar hoeft volgens de huidige wereldkampioen niet op een nieuwe overwinning te rekenen. ,,Wat deze man gaat meemaken, heeft-ie nog niet eerder meegemaakt.”

De persconferentie in Ahoy Rotterdam, voorafgaand aan het gala, eindigde traditiegetrouw met de staredown. Ben Saddik liet zich daarin gaan en provoceerde Verhoeven door in zijn richting te spugen. ,,Dit is geen show, dit is gewoon de real deal. Wat je ziet op het moment dat iemand gespannen is, is dat hij zijn controle verliest. Dan krijg je dit soort fratsen en praktijken’’, zei Verhoeven over het incident.

Van enige druk is ondanks de eerdere nederlaag tegen Ben Saddik geen sprake, zo stelt de kickbokser uit Halsteren. ,,Ik heb nog geen zwaargewicht gezien die zo fit is als ik. Het enige wat een beetje verandert is het gameplan, maar de cocktail is goed. Ik heb wat recht te zetten. Ik ga hem 24 minuten lang uitwringen en ook al weet ik dat-ie er al in de vierde ronde uit kan, pas in de 24ste minuut ga ik hem knock-out slaan. Ik ga hem helemaal uitwringen.”

bd

Lees verder

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s