Hysterisch feestende Marokkanen maken grote steden Nederland onveilig

Je waande je even midden in Marokko, gisteren in de Nederlandse grote steden. In Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam gingen duizenden Marokkaanse Nederlanders Marokkanen de straat op om de WK kwalificatie van ‘hun’ land te vieren. Luid toeterend, zwaaiend met vlaggen en rellend maakten ze de straten van de grote steden van ons land onveilig.

Karim El Ahmadi, speler van Feyenoord, viert feest met zijn ploeggenoten
El Ahmadi viert feest met z’n ploeggenoten (Foto: de Volkskrant)

Na de overwinning in en op Ivoorkust, kan Marokko zich voor het eerst sinds 1998 gaan opmaken voor een WK voetbal. Dat moet, heel begrijpelijk, gevierd worden. In Marokko welteverstaan, want we hebben het hier tenslotte over het Marokkaanse nationale elftal. Maar de kwalificatie wordt helaas niet alleen in Marokko uitbundig gevierd. Ook in het land waar zij alweer generaties lang wonen, Nederland dus, wordt er hysterisch gefeest. Omdat hun land zich geplaatst heeft voor het WK voetbal. Ze gaan even voorbij aan het feit dat het hun land helemaal niet meer is, want in veel gevallen zijn de ouders van de feestvierders in Nederland geboren. Ze zijn dus zo Nederlands als wat. Herstel; ze zouden zo Nederlands als wat moeten zijn. Maar klaarblijkelijk voelt (een groot deel van-) de derde generatie Marokkaanse Nederlanders zich net zo Marokkaans als de Marokkanen in Marokko. Met dank aan de Nederlandse regering die deze bevolkingsgroep (among others) al tientallen jaren lang pampert.

Marokkaans-Nederlandse fans zijn door het dolle in Amsterdam-West.
Hysterische Marokkaanse Nederlanders Marokkanen in Den Haag na de overwinning (Foto:de Telegraaf)

Het is een hoe zoveelste bewijs van de (ten dele) mislukte integratie van Marokkanen in onze maatschappij. Van echte integratie is er, ook wat andere bevolkingsgroepen betreft, in Nederland natuurlijk sowieso maar in beperkte mate sprake. Vooral als je kijkt naar moslims. Met de segregatie gaat het in dit land daarentegen uitstekend; hele bevolkingsgroepen leven in parallelle werelden langs elkaar heen.

Ik, en velen met mij, walgen van al die Marokkanen die met de Marokkaanse vlag in ons land feestvieren en de boel slopen. Als het aan mij lag, zouden deze parasieten direct opgepakt- en het land uitgezet worden. Samen met hun ouders, die ik medeverantwoordelijk acht voor het totaal mislukken van hun integratie. En nu ik dan toch bezig ben; van mij mogen de hoofdverantwoordelijken, al die politiek-correcte, linkse deugmensen, met ze mee naar Marokko. Want deze linkse deugmensen vinden deze Marokkanen tenslotte zo’n verrijking voor de Nederlandse cultuur. Deze linkse kliek heeft ervoor gezorgd dat de feestvierende supporters zich Marokkaanser dan Marokkaans voelen.

Ik zou de ‘feestvierende’ Marokkanen, heel oneerbiedig, willen vergelijken met een uitheemse diersoort. Ze komen hier niet vandaan, maar gedijen hier goed en zijn door hun dominante cultuur een gevaar voor het voortbestaan van de westerse samenleving.

Uitgebrande wagen in de Brusselse Lemonnierlaan.
Uitgebrande auto na het Marokkaanse feestje van gisteravond in Brussel (Foto: hln.be)

In Brussel liep het gisteren overigens helemáál uit de klauwen met feestvierende rellende, hun thuisland hatende Marokkanen;

‘Na afloop van de kwalificatiematch voor het wereldkampioenschap voetbal tussen Marokko en Ivoorkust hebben gisterenavond een driehonderdtal mensen keet geschopt in het centrum van Brussel. Op het Beursplein zijn voorbereidingen voor Winterpret vernield en twee wagens werden in brand gestoken. De oproerpolitie is tussengekomen en er werd een waterkanon ingezet. In totaal raakten 22 agenten gewond, zo bevestigt de Brusselse politie. Ook één burger moest naar het ziekenhuis gebracht worden, al is het onduidelijk of die bij de opstootjes betrokken was. Voorlopig is niemand opgepakt maar de politie zal de camerabeelden uit de buurt gebruiken om de daders te identificeren. De relschoppers staken twee wagens in brand en gooiden onder meer op de Lemonnierlaan verschillende winkelruiten in, waarna ze de winkels ook plunderden. Onder meer in een nachtwinkel gingen ze er vandoor met geld, sigaretten en alcohol. De politie moest op de Lemonnierlaan een tweede maal het waterkanon inzetten. Pas rond 0.30 uur keerde de rust weer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s