Engelse journalist gegrepen door krokodil

Door: The Edgy Veggie – Het zou mijn ‘worst nightmare’ zijn; gegrepen worden door een krokodil. Deze arme jongen overkwam het gisteren.

Paul McClean (24), sinds 2 jaar werkzaam bij de Financial Times in Engeland en blijkbaar een begenadigd reporter, was op vakantie in Sri Lanka toen het noodlot toesloeg. Toen hij z’n handen waste in een lagune,werd hij plotseling gegrepen door een krokodil die hem onder water sleurde. Zijn lichaam is inmiddels door duikers gevonden.Ze troffen zijn lichaam, wat half in de modder lag en meerdere bijtwonden aan zijn been had, aan vlakbij de plek waar hij verdween. Het slachtoffer had surflessen gevolgd en was afgedwaald op zoek naar een toilet. Ongemerkt was hij na 800 meter gelopen te hebben aangekomen op een plek die (niet voor niets) bekend staat als Crocodile Rock. Daar sloeg het noodlot dus toe.

Aanvallen van krokodillen komen overigens zelden voor in Sri Lanka. Hier http://www.crocodile-attack.info/data/map een kaart van aanvallen van krokodillen wereldwijd. Dat niet alle krokodillen even bloeddorstig zijn, bewijst dit bijzondere filmpje.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s