Feyenoord kansloos tegen City

Door: The Edgy Veggie – Voor de Feyenoord fan moet het een ware martelgang zijn geweest; de oorwassing gisteren tegen het veel sterkere Manchester City. Na de kansloze WK kwalificatie van Oranje resulterend in een historisch lage 36e plaats op de FIFA wereldranglijst, de nog kanslozere europese uitschakeling van onze ‘topclubs’ Ajax en PSV kon dit er ook nog wel bij. De vrije val van het nederlands voetbal lijkt niet meer te stoppen.

Vooraf was er nog enig optimisme te bespeuren geweest, onder andere bij oud-feyenoorder Ronald Koeman, maar na twee snelle doelpunten van City was er van dat optimisme nog maar weinig over. Behalve bij de hardcore Feyenoord fans op de tribune die ook na de 0-4 hun club fanatiek aan bleven moedigen. Het ‘Hand in hand’ en “Feyenoord till I die’ klonk gisteravond echter eerder pathetisch dan hartverwarmend.

De schade bleef voor Feyenoord nog beperkt, want als het 0-8 was geworden, was dat beslist niet geflatteerd geweest. Wie van tevoren had gedacht dat Feyenoord in deze poule nog wel kans zou kunnen maken op de 3e plaats, kwam gisteren van een koude kermis thuis; het sterker ingeschatte Napoli verloor uit bij Donetsk met 2-1.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s